LibreOffice 7.2 Yardım
Belgenizdeki nesneleri düzenlemeniz için komutları bulundurur.
Seçilmiş nesneleri döndürür.
Distributes three or more selected objects evenly along the horizontal axis or the vertical axis. You can also evenly distribute the spacing between objects.
Seçili grubu açar, böylece her bir nesneyi düzenleyebilirsiniz. Eğer seçili grup iç içe grup içeriyorsa, alt gruplar üzerinde bu komutu tekrarlayabilirsiniz.
İki veya daha fazla seçili nesneyi tek bir şekle dönüştürür. Gruplama'dan farklı olarak birleştirilmiş bir nesne yığınlaştırma sırasına göre en alttaki nesnenin özelliklerini alır. Birleştirilmiş nesneleri ayırabilirsiniz ama nesnelerin asıl özellikleri kaybolacaktır.
Birleştirilmiş bir nesneyi parçalarına ayırır. Oluşan nesneler birleştirilmiş nesneyle aynı çizgiye ve özelliklere sahip olurlar.
İki veya daha fazla doğruyu, Bézier eğrisi veya diğer nesneleri çizgiyle birleştirerek bir doğru veya Bézier eğrisi oluşturur. Dolgu içeren kapalı nesneler doğrulara dönüşürler ve dolgularını kaybederler.